+ Reply to Thread
Results 1 to 12 of 12
  1. #1

    Default Anyone having problems Logging in?

    As title...

    Im having problem starting up the marble client which kept hanging @ the downloading version check with a script error pop up for IE...

    Anyone encounter the same problem?

  2. #2

    Default Re: Anyone having problems Logging in?

    Oh well it does not seem like im the only 1 with problem...

  3. #3
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Singapore
    Posts
    110

    Default Re: Anyone having problems Logging in?

    Yes Bai, it seemed that I too can't log in.

  4. #4

    Default Re: Anyone having problems Logging in?

    ok guys, there is a method to work around. Sorry i got back too late, couldnt reply earlier.

    1. go to http://hotspotshield.com/
    2. download it. It is a VPN that allows u to use a canadian IP address. install it, but watch out for the changes in ur browser. Once installed, run it.
    3. open the netmarble stn.
    4. log into ur account
    5. disable the hotspotshield, and start playing!

  5. #5

    Default Re: Anyone having problems Logging in?

    Btw, its Tyrael here. Anyway. What i suspect is that NM made a ip block on an ip range. So we got hit. Suspect the bastards want to ban SEA ips.

  6. #6

    Default Re: Anyone having problems Logging in?

    Quote Originally Posted by ggunsmith View Post
    Btw, its Tyrael here. Anyway. What i suspect is that NM made a ip block on an ip range. So we got hit. Suspect the bastards want to ban SEA ips.
    Yeah was suspecting this when i saw netmarble thread there is an aussie unable to log in as well ... =/

  7. #7

    Default Re: Anyone having problems Logging in?

    use the hot spot shield. i used it to enter.

  8. #8

    Default Re: Anyone having problems Logging in?

    aussie ip ranges can be similar to ours. There's a lot of politics, and to summarize, SG telecos quite aggressive. Anyway banning ip ranges is stupid.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Singapore
    Posts
    110

    Default Re: Anyone having problems Logging in?

    Ok, Tyrael hotspot works for me, and i can login to the game now.
    Those who have similar problems ought to give this program a try until the problem is resolved.

  10. #10

    Default Re: Anyone having problems Logging in?

    My only request is to not post this in the actual UWO forums. Using this program may be technically against the UWO ToS / EULA. Also, make sure you disable the HSS after u log into the marble stn launcher. Dont leave it running coz im sure Gameguard would be able to detect it and it may flag it as an offensive software.

  11. #11
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6

    Default Re: Anyone having problems Logging in?

    Weird. Me and my friend can login no problems at all.

  12. #12

    Default Re: Anyone having problems Logging in?

    One of the GA's replied. Apparently this is not limited to SG only, but its somethign that hits ppl all over the world. There are those that are affected, and those that arnt. This is a work around for that problem. Anyway... if you do manage to get in, you probabyl got seas which are empty of pirates

Similar Threads

  1. Having problems editing
    By Warrsong in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 10-26-2010, 10:53 AM
  2. Vindictus Connection Problems
    By Tyki in forum General MMO Chat
    Replies: 1
    Last Post: 09-27-2010, 01:15 AM
  3. Still having sig problems
    By Esfires in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 02-19-2010, 08:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts